ESET Endpoint Antivirus voor Windows

Bekroonde ESET NOD32®-technologie levert superieure beveiliging tegen geavanceerde malware, zonder uw systemen te vertragen en aan ongeziene snelheden:

Meer dan 110 miljoen gebruikers worden wereldwijd beschermd

Veiliger online winkelen en bankieren

Uw online betalingen worden automatisch beveiligd met een veilige browser voor zorgeloze transacties.

ESET award

ESET maakt het verschil

Alle endpointproducten van ESET maken al sinds 1997 gebruik van een combinatie van machine learning en al onze andere beschermingslagen. Machine learning wordt specifiek toegepast in de vorm van geconsolideerde output en neurale netwerken.

Onze technologie zorgt voor een verbeterde detectie van bekende zwakke punten op netwerkniveau. Het systeem vormt een belangrijke extra beschermingslaag die voorkomt dat malware zich verspreidt, dat er aanvallen via het netwerk plaatsvinden en dat er misbruik wordt gemaakt van zwakke punten waarvoor er nog geen patch is uitgegeven of toegepast.

Helpt het echte doel van verhulde malware identificeren. Met deze technologie emuleren de oplossingen van ESET verschillende onderdelen van de hardware en software van computers om verdachte samples uit te voeren in een geïsoleerde virtuele omgeving.

Extra beveiligingslaag beschermt gebruikers tegen ransomware. Deze technologie controleert en evalueert het gedrag en de reputatie van alle uitgevoerde applicaties. Ze detecteert en blokkeert alle processen die ransomware lijken te zijn.

Deze unieke technologie van ESET is een efficiënte oplossing voor een belangrijk probleem van moderne malware, namelijk het doorgedreven gebruik van verhulling en/of encryptie. De geavanceerde geheugenscanner monitort het gedrag van schadelijke processen en scant ze wanneer ze zichtbaar worden in het systeemgeheugen.

De Exploit Blocker van ESET controleert veelbedreigde toepassingen (webbrowsers, documentlezers, e-mailclients, Flash, Java enz.). In plaats van zich te beperken tot CVE-identifiers (Common Vulnerabilities and Exposures), focust de Exploit Blocker op exploitatietechnieken. Wanneer hij een verdacht proces identificeert, wordt de bedreiging onmiddellijk geblokkeerd op de machine.

Bestel uw ESET Endpoint Antivirus vandaag nog.

Scroll naar boven